Не изпускай невероятните оферти в Hvani.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Вход за двама за представлението "Шегите на времето (преди и сега)" - на 30 Октомври, в Théatro

Заповядайте на спектакъл на Димитър Бакалов! Подгответе се за много истеричен смях, ситуации, в които ще се припознаете, и истории, които са ви близки и разказани по най-забавния начин!

Вход за двама за представлението "Шегите на времето (преди и сега)" на 30 Октомври от 20:00ч, в Théatro 20 лв вместо 40 лв Грабни

Повече за постановката:

Вече сте гледали "В защита на пещерния човек" и "Шегите, които бог си прави"? Значи знаете какво да очаквате от третото представление на Димитър Бакалов - "Шегите на времето (преди и сега)". Много истеричен смях, ситуации, в които да се припознаете, истории, които са ви близки, но са разказани по най-забавния начин.

Вашият симпатичен домакин и вече приятел Митко отново ви е приготвил две супени лъжици самоирония, щипка тъга, смях на корем и добро настроение по всеки вкус. Този път ще ви преведе през забавните промени, които всеки един от нас преживява през различните фази от живота си. Ще разберете как приемаме физическите изменения и дали всъщност духовните не са по-стряскащи; как възприемаме спортуването в различните възрасти; какво са задръстванията за съвременния човек; защо се хвалим, когато се налага да станем болезнено рано на следващата сутрин; какви са различните фази на съжителството с партньора ви.

Случките, за които Митко разказва, са близки на всеки, но погледнати от абсурдната страна и именно затова - толкова завладяващо весели, но и по свой начин мъдри, проникновени и понякога малко тъжни.

Както винаги, той ще се превъплъти във всички персонажи - на амбициозния спортист, на различните видове пияници, на зъболекаря и неговата жертва, на 4-годишния Тошко, който тормози всички в самолета, дори на надуваема кукла от секс шоп. И, както и в предишните спектакли, това е страхотна предпоставка за еднo извънредно забавнo, но и трогващo представление.

Скрий текста

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 30 Октомври 2019 (Сряда).
  • Разпечатаният ваучер е необходимо да се замени за билет на касата на Théatro, най-късно до 19:30ч в деня на представлението.
  • Един ваучер е за двама.
  • Представлението "Шегите на времето (преди и сега)" ще се състои на 30 Октомври (Сряда) от 20:00ч, в Théatro.
  • Офертата важи за място на партер, ред 8 - 13.
  • Всички други глобални условия на Hvani.bg
Задай въпрос

Осигурено от Théatro

Théatro е логичното продължение на успешната дейност на продуцентска къща Страйп. След 5 изключително обичани и търсени спектакъла започна да се усеща нуждата те да бъдат подслонени под един покрив, и възможността се появи в сградата на ул. Върбица 12 в София, която от Януари 2017 е техен дом. Освен тях и много други бъдещи проекти, там ще гледате и гостуващи спектакли, подбрани от най-доброто по сцените на София и страната.

Повече информация за Théatro можете да откриете на адрес www.theatro.bg или във Facebook.

Галерия

София, ул. Върбица 12 024214080 www.theatro.bg Понеделник - Неделя: 11:00 - 15:00ч и 16:00 - 19:00ч (каса)
Офертата е осигурена от СТРАЙП МЕДИА ЕООД, ЕИК: BG831257805, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 13.08.19 до 26.08.19.
Вход за двама за представлението "Шегите на времето (преди и сега)" - на 30 Октомври
Цена: 20 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
40 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
20 ЛВ
1грабнат ваучер

Още за разграбване:

Виж всички оферти